1381922_562793190454186_1838359294_n Porte un parell de dies que vull escriure al voltant d’algunes reflexions que em sorgeixen de la meva tasca laboral… però, hui, pense que és millor dia per parlar de la vaga per l’educació…

Hui és la vaga de tota la comunitat educativa, i des d’edusoinicis volem donar suport a aquesta vaga, i també, com no, animar a participar i fer visible la lluita constant per una escola pública, de qualitat i laica, i a més a més, en aquells territoris de parla catalana (valenciana, LAPAO, íber,…) per una educació també en el nostre idioma.

Hui els meus pensaments estan amb molts dels meus companys i companyes que ara estan participant a la mobilització pels carrers del Port de Sagunt. Tot el meu recolzament!!

Totes aquelles persones que formem el sistema educatiu, pares i mares, professors/es, alumnat, educadors i educadores,… tots i totes hem de dir ben alt que no volem tornar a temps anteriors, a temps on s’imposava l’adoctrinament com a sistema per funcionar… I, com no, totes i tots, pense que hem de dir ben fort que volem una educació pública i de qualitat, fugint de la idea de fer negoci amb aquest pilar tan fonamental com és l’educació.

I, com narra la imatge que acompanya aquesta entrada, recordeu companys/es educadors/es: ser educador i no lluitar és una contradicció pedagògica!!