Benvolguts Reis Mags, un altre any amb presses per enviar la carta… menys mal que amb això d’Internet, en qüestió de segons podeu rebre-la… Malgrat que enguany és el primer any que no faré d’ajudant vostre, espere que em tingueu en consideració a l’hora de repartir, com heu fet fins ara…

Considere que enguany, bé tot el 2013 que ja s’ha acabat he estat una bona persona i que pràcticament cada día m’he portat be… Vinga, va… potser algun dia haja fet alguna cosa poc correcta, però, han estat els menys… Segur!!

Per a la gent que m’envolta, en primer lloc voldria continuar demanant-los 365 motius per ser feliços, així com 365 motius per continuar sorprenent-me. En aquest món, en aquesta societat que sembla que tots actuem sota les mateixes directrius, jo continue volent ajuntar-me d’aquelles persones que són capaces de trencar els mecanismes marcats, i saben que una altra forma d’actuar i un altre món és possible! Tanmateix, si podeu, mireu d’aconseguir llocs de treball per a aquelles persones que no en tenen cap, i ja, si no és molt demanar, millorar els d’aquells que treballen de forma precària, i si encara no és molt, de poder apropar als que han hagut de marxar fora de les nostres fronteres per poder treballar… sí, a eixos que ara els nostres governants volen deixar sense sanitat pública… De ben segur que us ho agrairem!!

Si podeu, malgrat que ja fa anys que us ho vinc demanant, porteu la cura de l’Alzheimer… ara torna a estar present en el nostre dia a dia, i no us ho vull contar, però, ja ni tan sols recorden qui són els Reis Mags… així, que vinga… tireu una maneta, que de segur que a nosaltres ens vindrà genial… Si no, demaneu als nostres dirigents que inverteixen més en investigació que no en actes absurdes per cercar fotos…

A veure, si per mi, em porteu la gran alegria per al 2014, fent fora de la meva vida aquelles complicacions burocràtiques que em continuen acompanyant… Malgrat que durant 2013 hem avançat molt, i de forma molt favorable, estaria genial perdre-les de vista al 2014…

Enguany, us tornaria a demanar que em portareu un viatge… però, ara ja em fa por, que l’any passat us ho vaig demanar i ara ja estic viatjant. De fet, estic vivint a altre indret, així que… per demanar que no quede, podríeu tractar d’acurtar encara més les distàncies entre Barcelona i la gent que tinc a Sagunt. I, si és possible, deixeu-me més gent per conèixer i més moments per compartir…

En l’àmbit professional, puc donar les gràcies perquè hui en dia tinc un treball, i d’allò que m’agrada, amb un bon grup de persones amb qui poder treballar… però, continueu enviant-me forces i hores per tal de tirar endavant els projectes acadèmics en els quals estic formant-me… Que aquests inicis em permeten marcar un nou camí a seguir…

Ja posats a demanar, passeu-me també més contactes d’educadores i educadors socials, i així a poc a poc, puc reprendre i continuar treballant en el projecte de les #edusoentrevistes, i doneu-me un poc més de temps, i així puc reprendre aquells projectes sobre educació social que tinc amagats per l’ordinador…

I, ja de pas, i com què sou màgics, i sembla que és l’única via possible enfront dels problemes reals que ací tenim, podríeu portar trellat als nostres dirigents polítics. A aquelles persones que tenen a les seves mans la trajectòria de tantes i tantes persones, porteu-los valentia i justícia per actuar. De moment, els continueu portant corrupció, egoismes, personalismes, … però, jo pense que 2014 podria ser un bon any per deixar-los sentit comú.

Atentament,

Eixe xic que continua escrivint-vos la carta any rere any… i que espera no deixar de fer-ho!!